Asbesti- ja haitta-ainekartoitus

Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset luotettavasti

Asbestikartoitus on asbestiin ja muihin haitta-aineisiin erikoistuneen ammattilaisen tekemä kartoitus, jossa selvitetään asbestin määrä, laatu, sijainti, pölyävyysluokka ja annetaan toimenpide-ehdotus purkutyömenetelmää varten.

Vuoden 2016 alusta voimaan tullut asbestilakiuudistus velvoittaa teettämään asbesti- ja haitta-ainekartoitukset kaikille ennen vuotta 1994 valmistuneille rakennuksille ennen purku- ja korjaustöiden aloittamista.

Kartoitukset suoritetaan RT-korttien 18–11245, sekä 18–11247 mukaisesti.

Oli sitten kyse laajemmasta haitta-ainekartoituksesta tai kerrostalon keittiön tai kylpyhuoneen asbestikartoituksesta, räätälöimme asiakkaillemme aina tarpeiden mukaisen kartoituksen. Suoritamme työn asbestikartoituksesta aina loppumittaukseen saakka.

Asbesti- ja haitta-ainekartoitus

Näytteenotto ei ole asbestikartoitus, eikä asbestikartoitus ole aina näytteenottoa

Meillä on yli 30 vuoden kokemus asbestipurkutöistä sekä asbesti- ja haitta-ainekartoituksesta, joka takaa, että työt hoidetaan aina luotettavasti ja ammattitaitoisesti lain edellyttämällä tavalla.

Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin niin katsotaan, onko kohteeseesi tarve suorittaa asbesti- ja haitta-ainekartoitus!

Käytämme kartoituksissa vain FINAS-akkreditoituja laboratorioita, näin voidaan varmistua tilattujen analyysien luotettavuudesta.

MOT-ohjelma testasi vuonna 2018 neljää ei FINAS-akkreditoitua laboratoriota.

MOT-ohjelma testasi vuonna 2018 neljää ei FINAS-akkreditoitua laboratoriota.

Pyydä tarjous