Asbesti- ja haitta-ainekartoitus

Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset luotettavasti

Asbestikartoitus on asbestiin ja muihin haitta-aineisiin erikoistuneen ammattilaisen tekemä kartoitus, jossa selvitetään asbestin määrä, laatu, sijainti, pölyävyysluokka ja annetaan toimenpide-ehdotus purkutyömenetelmää varten.

Vuoden 2016 alusta voimaan tullut asbestilakiuudistus velvoittaa teettämään asbesti- ja haitta-ainekartoitukset kaikille ennen vuotta 1994 valmistuneille rakennuksille ennen purku- ja korjaustöiden aloittamista.

Kartoitukset suoritetaan RT-korttien 18–11245, sekä 18–11247 mukaisesti.

Oli sitten kyse laajemmasta haitta-ainekartoituksesta tai kerrostalon keittiön tai kylpyhuoneen asbestikartoituksesta, räätälöimme asiakkaillemme aina tarpeiden mukaisen kartoituksen. Suoritamme työn asbestikartoituksesta aina loppumittaukseen saakka.

Asbesti- ja haitta-ainekartoitus

Näytteenotto ei ole asbestikartoitus, eikä asbestikartoitus ole aina näytteenottoa

Sertifioidulla kartoittajallamme on yli 10 vuoden asbestipurkukokemus, sekä vuosien kokemus kartoittamisesta, jolla varmistamme laadun kaikkiin tekemiimme kartoituksiin.

Kartoittajamme myös vastaa asiakkaiden kysymyksiin koskien asbestia ja/tai haitta-aineita. Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin niin katsotaan, onko kohteeseesi tarve suorittaa asbesti- ja haitta-ainekartoitus!

Käytämme kartoituksissa vain FINAS-akkreditoituja laboratorioita, näin voidaan varmistua tilattujen analyysien luotettavuudesta.

MOT-ohjelma testasi vuonna 2018 neljää ei FINAS-akkreditoitua laboratoriota.

MOT-ohjelma testasi vuonna 2018 neljää ei FINAS-akkreditoitua laboratoriota.

Haitta-aineasiantuntijamme

Topias Niemi
Asbesti- ja haitta-aineasiantuntija 
+358 45 692 7383
topias.niemi (at) hameenasbestiapu.fi
Sertifikaattinumero C-26349-33-21

Lisätietoja sertifikaatista >>

Pyydä tarjous